Group Telegram Popular 2019 | Design For Dakwah | Tempah Design Murah | Upah Design Murah!

Breaking News

Group Telegram Popular 2019



Korang dh penah guna Telegram ke?

Sebenarnya ramai lagi yang tidak pandai nak guna aplikasi TELEGRAM.  Ada yang kata, "Ahh.. tak pe la.. aku dh ada Whatsapp.. Kalau orang nak contact aku, contact je la guna whatsapp."

Ye betul. Tapi Telegram bukan sekadar macam Whatsapp malah ia lebih hebat dari whatsapp. Kini banyak group-group Telegram yang popular muncul bagai cendawan selepas hujan. Mana taknya, group Telegram boleh sehingga 5000 ahli.

Berikut aku share beberapa group telegram yang popular masa kini mengikut kategori. Saya akan cuba update dari masa ke semasa posting ini. InsyaAllah.

Majlis Taklim Johor
https://t.me/majlistaklimjohor

ASWJ
https://t.me/Manhajmuslim
https://t.me/ASWJ_Johor

Bicara Agama
https://t.me/iloverasulullah
https://t.me/info_majlis_ilmu
https://t.me/cantikdimata_indahdihati
https://t.me/Infiru
https://t.me/yatarim

Dakwah
https://t.me/Design4Dawah
https://t.me/BropesanNotes

Kemanusiaan
https://t.me/ErthulMustafaJohorBahru
https://t.me/waterwelldonation
https://t.me/MyCARE
https://t.me/wakaf_infak_sedekah

Majlis Agama
https://t.me/MainjZakat

Belia
https://t.me/youthofhappiness

Komuniti
https://t.me/TamanPulaiIndah

Sukan
https://t.me/johorfc

Kalau anda ada group / channel TELEGRAM yang menarik yang boleh di share dan orang lain mendapat manfaatnya, sila isi di ruangan komen. Semoga perkongsian maklumat ini mendapat manfaat. InsyaAllah. Amiin.


------------------------------------
Email : design4dawahmalaysia@gmail.com

No comments