Big Bad Wolf Johor 2019 TERBAIK! | Design For Dakwah | Tempah Design Online Murah :: Poster Banner Bunting Kad Kahwin

Breaking News

Big Bad Wolf Johor 2019 TERBAIK!



Assalammualaikum.

Nak share pada pembaca yang suka membaca. Tadi sempat aku ke jualan buku BIG BAD WOLF JOHOR 2019 di Mydin Mutiara Rini, Johor.

Kepada ibu bapa yang sedang mencari buku latihan untuk anak-anak, aku cadangkan untuk korang datang ke sini sebab kt sini buku-buku semua murah. Sangat murah. Tapi buku-buku stok lama. Alhamdulillah. Aku sendiri pun dapat banyak buku untuk anak-anak di sini.


Tempat di Mydin Mutiara Rini. Jualan ini dibuat di tempat parking Mydin. Alhamdulillah parking tak la susah mana cuma bila ramai orang tu, kena la bersabar lebih sikit. Nak parking kt tepi jalan pun boleh, tapi atas risiko sendirilah.

Buku latihan untuk anak sekolah rendah pun banyak lagi. Murah-murah. Sebuah RM2 je.. 

Buku-buku lain pun banyak.

Yang kaki baca komik pun ada banyak pilihan. Ini bukan 2nd hand Ini buku baru. 
Cuma masa nak membayar tu agak crowded. Tapi petugas mereka memang cemerlang. Kawal keadaan sebaiknya untuk semuanya berjalan lancar. Sebab korang barang la semua orang beli buku berbakul-bakul, setroli penuh buku.

So kepada yang belum lagi pergi. Atau tengah search kt google pasal Big Bad Wolf Johor 2019, memang korang patut datang! Dari 21 - 31 Mac 2019.


#bigbadwolfboooks
#bigbadwolfjohor2019
#bigbadwolfjohor
#BBWJOHOR2019
#BBWJOHOR

------------------------------------
Email : design4dawahmalaysia@gmail.com

No comments

Note: only a member of this blog may post a comment.