Design Poster | Pertubuhan Kebajikan Asatizah Malaysia | Design For Daawah | Tempah Design Murah | Upah Design Murah! Poster Pengajian Kitab, Upah Design

Breaking News

Design Poster | Pertubuhan Kebajikan Asatizah MalaysiaDesign Poster

Tarikh 01-05-2021 (Sabtu)
3 jenis program dalam 1 hari.

1- Program dengan Prof. Ramlan bin Saad dari MMU untuk Bengkel Media Asatizah berkaitan dengan KAFA Menengah Online mengikut Silibus JAIS dari jam 9.00 a.m sehingga 11.00 a.m

2- Taklimat dari Pegawai Agama University Antarabangsa PICOMS, Ustaz Nasim berkaitan dengan keluarga yang tidak berkemampuan menghantar anak-anak mereka menyambung belajar selepas SPM. Mereka akan dibantu secara percuma dan Asatizah yang berjaya mendapatkan seorang  pelajar akan diberikan RM1 ribu bagi 1 kepala.

3- Pelancaran kerjasama antara PKAM dengan Pengurus Pergerakan Puteri Islam, Encik Aznil bin Adnan beserta mesyuarat dengan AJK yang hadir. Penamat program, rakaman Takbir Raya beramai-ramai dengan semua Asatizah berpakaian Jubah Putih.

------------------------------------

Berminat untuk tempah design poster, banner, bunting, sticker, logo, editing video, khidmat fotografi dan videografi, website, hosting, domain atau lain-lain, sila hubungi kami melalui email atau telegram :


Email : design4dawahmalaysia@gmail.com
Visit our Website : www.design4dawah.com

Facebook : Design For Daawah
Instagram : Design For Daawah
Twitter : @DesignForDaawah
Telegram Channel : https://t.me/Design4Dawah

No comments